Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Het team van Tandartspraktijk Nieuw Eyckholt Heerlen

Vanaf  1 september maakt tandarts Santiago Rubio  deel uit van ons team. Tandarts Rubio  is op dinsdag, woensdag de hele dag  en vrijdagochtend  aanwezig.

 

Met ingang van 30 januari 2017 wordt ons team uitgebreid met Tandartspraktijk Emile de Bruijn. Samen met zijn twee assistentes Gertie en Charlotte gaat hij deel uit maken van ons team. Tandarts de Bruijn zal in onze praktijk werkzaam zijn van maandag t/m donderdag.

 

Tandarts de Bruijn is in 1985 afgestudeerd als tandarts aan de toenmalige KUN in Nijmegen (Radboud Universiteit Nijmegen). Na zijn studie is hij eerst militairtandarts geweest, waarna hij drie jaar in de AOK Zahnklinik in Düsseldorf (Duitsland) gewerkt heeft.

In 1989 nam hij een praktijk in Voerendaal over. In deze solo tandartspraktijk werkt hij met veel plezier tot eind januari 2017. Daarnaast beklede hij ook enkele functies in tandheelkundige organisaties. Sinds acht jaar werkt tandarts de Bruijn op vrijdag in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen op de afdeling CBT (Centrum Bijzondere Tandheelkunde).

In de tandheelkunde heeft tandarts de Bruijn ervaring met alle facetten van het vak, maar het implanteren en/of behandelen van orthodontiepatiënten doet hij niet meer zelf. Deze stuurt hij met vertrouwen door naar de specialisten, welke in het gebouw of onze directe omgeving zitten. Al zijn ervaring komt vooral van pas bij het maken en begrijpen van plannen waar meerdere tandheelkundige disciplines nodig zijn. Het is voor hem een uitdaging om voor tandheelkundige problemen meerdere oplossingen te zien. Hierbij zal hij u zo goed mogelijk adviseren. Tandarts de Bruijn houdt van een persoonlijke benadering en hoopt u in Nieuw Eyckholt naar tevredenheid te mogen behandelen.

 

 

Samen vormen we een enthousiast team, dat hoopt veel voor u te kunnen betekenen.

Het team
team_image

Van links naar rechts: Tandarts de Bruijn, Charlotte preventieassistente, Silvia, Gertie tandartsassistente, Vivian balieassistente en Tandarts Rubio