Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Het team van Tandartspraktijk Nieuw Eyckholt Heerlen

Tandarts de Bruijn is in 1985 afgestudeerd als tandarts aan de toenmalige KUN in Nijmegen (Radboud Universiteit Nijmegen). Na zijn studie is hij eerst militair tandarts geweest, waarna hij drie jaar in de AOK Zahnklinik in Düsseldorf (Duitsland) gewerkt heeft.

In 1989 nam hij een praktijk in Voerendaal over. In deze solo tandartspraktijk werkte hij met veel plezier tot eind januari 2017. Daarnaast beklede hij ook enkele functies in tandheelkundige organisaties. Tandarts de Bruijn heeft gewerkt in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen op de afdeling CBT (Centrum Bijzondere Tandheelkunde).

In de tandheelkunde heeft tandarts de Bruijn ervaring met alle facetten van het vak, maar het implanteren en/of behandelen van orthodontie patiënten doet hij niet meer zelf. Deze stuurt hij met vertrouwen door naar de specialisten, welke in het gebouw of onze directe omgeving zitten. Al zijn ervaring komt vooral van pas bij het maken en begrijpen van plannen waar meerdere tandheelkundige disciplines nodig zijn. Het is voor hem een uitdaging om voor tandheelkundige problemen meerdere oplossingen te zien. Hierbij zal hij u zo goed mogelijk adviseren. Tandarts de Bruijn houdt van een persoonlijke benadering en hoopt u in Nieuw Eyckholt naar tevredenheid te mogen behandelen.

Vanaf 1 september 2020 maakt tandarts Rubio deel uit van ons team. Tandarts Rubio is op dinsdag en woensdag de hele dag en op vrijdagochtend aanwezig. Tandarts Rubio komt oorspronkelijk uit Spanje en werkt nu al heel wat jaartjes in Nederland. Hij is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Het is een fijne tandarts met een luisterend oor en geeft goede uitleg over wat hij gaat doen, tijdens de behandeling.

Charlotte werkt ondertussen al 25 jaar als tandartsassistente en is in januari 2017 samen met Tandarts de Bruijn naar Nieuw Eyckholt gekomen. Ze werkt zowel aan de stoel bij de tandarts als zelfstandig als preventieassistente.

Silvia is een echte stoelassistente en beoefent haar beroep nu al 10 jaar uit. Hiervan werkt ze al 5 jaar bij Nieuw Eyckholt. Ze ondersteunt de tandarts tevens door een oppervlakkige reiniging te geven aan patiënten waar het nodig is.

Vivian is in januari 2021 gestart bij Nieuw Eyckholt. Ze is balieassistente en daardoor het eerste contact wat u ziet/hoort in de praktijk. Buiten het maken van afspraken en beantwoorden van de telefoon mag u haar ook vragen stellen over facturen of onduidelijkheden.

 

Samen vormen we een enthousiast team, dat hoopt veel voor u te kunnen betekenen.

Het team
team_image

Van links naar rechts: Tandarts de Bruijn, Charlotte preventieassistente, Silvia, Gertie tandartsassistente, Vivian balieassistente en Tandarts Rubio