Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Implantologie - Tandartspraktijk Nieuw Eyckholt Heerlen
Waarom?

Wanneer u één of meerdere tanden of kiezen mist, kunnen deze vervangen worden door kunstwortels, ofwel implantaten. Deze implantaten kunnen vervolgens gebruikt worden voor het dragen van een kroon of brug, maar ook voor een prothese. Vraag uw tandarts naar de mogelijkheden! 

Hoe werkt het?

In sommige gevallen kan direct na extractie van de tand het implantaat geplaatst worden. In andere gevallen zal de extractiewond eerste moeten genezen en kan enkele weken later het implantaat geplaatst worden. Als tijdelijke voorziening kunnen we een vaste of uitneembare voorziening plaatsen. Nadat het implantaat na enkele maanden is vastgegroeid kan gestart worden met het belasten van het implantaat door de kroon/brug/prothese te plaatsen.

Over de behandeling
Implantologie - Tandarts Heerlen

Bij het missen van één of meerdere tanden is een implantaat (kunstwortel van titanium in de kaak) een goede behandeloptie om tot een vaste en esthetisch fraai eindresultaat te komen. Een traditioneel kunstgebit kan vervangen worden door een implantaatgedragen prothese (in de volksmond ook wel een “klikgebit” genoemd), maar ook een of meerdere tanden/kiezen kunnen vervangen worden door implantaatgedragen kronen of bruggen. Ook voor deze expertise hebben wij specialisten inpandig waardoor wij u snel kunnen helpen.

MAAK EEN AFSPRAAK