Questions? Feedback? powered by Olark live chat software Mondhygiene behandelingen - Tandartspraktijk Nieuw Eyckholt
Waarom controle?

Het belang van een goede mondgezondheid, en dus een goede mondhygiëne, is van groot belang om uw tanden en kiezen zo lang mogelijk te houden.

Hoe werkt het?

Daarom is een regelmatig bezoek aan onze preventie-assistente nodig zodat het gebit goed kan worden schoongemaakt, en u de kennis krijgt om uw gebit optimaal te verzorgen.

Over de behandeling
Mondhygiene - Tandarts Heerlen

Een gezonde, schone en stralende mond wil iedereen, uw mooie tanden wilt u mooi houden. Een goede verzorging in combinatie met de juiste preventiebehandelingen is hiervoor de beste manier.

 

Onze preventie-assistente is alert op het gebied van preventieve mondzorg en kan daarbij een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw mondgezondheid. Ieder gebit krijgt te maken met tandsteen of aanslag. Ook gevoelige tandhalzen en bloedend (ontstoken) tandvlees zijn veelvoorkomende ongemakken. Met een regelmatig bezoek aan de preventie-assistente kunnen gaatjes en ontstoken tandvlees worden voorkomen. Indien er sprake is van vergevorderde tandvleesproblematiek werken wij nauw samen met TrailCentre, de verwijskliniek voor Parodontologie en Implantologie alwaar mondhygiënisten werken die de vergevorderde tandvleesproblemen kunnen verhelpen

MAAK EEN AFSPRAAK